Masterclass Overnames

Bron: Van Oers Corporate Finance
Hoor in deze drie dagen hoe u overnames tot een succes maakt. Loop samen met topexperts alle stappen in het fusieproces door en gebruik vervolgens de talloze concrete en bruikbare adviezen voor een succesvolle afronding.
  • Algemeen
  • Programma
  • Locatie / Data
  • Docent(en)
  • INSCHRIJVEN
Waarom deze masterclass?

Vandaag de dag zijn overnames actueler dan ooit. De woelige markt dwingt sommige organisaties tot verkoop, terwijl ze andere juist mogelijkheden biedt. De redenen voor overnames zijn heel divers: u zoekt naar schaalvergroting, versterking van uw concurrentiepositie, nieuwe commerciële mogelijkheden, een oplossing voor het continuïteitsprobleem van uw organisatie… Maar wat de reden ook is, het proces van koop of verkoop is grotendeels hetzelfde en heel bepalend voor de toekomst.
Hoe bereidt u zich voor op de koop of verkoop van een organisatie? Kent u alle juridische en fiscale valkuilen? Kent u de werkelijke waarde van uw onderneming? En wat doet u met de spreekwoordelijke ‘lijken in de kast’? Hoe financiert u de overname? En wat ná de overname?

Kortom, het nemen van de juiste beslissingen op al deze gebieden is bepalend voor het succes van de koop of verkoop. De driedaagse masterclass van de Van Oers Academy belicht alle voornaamste aspecten die u tijdens het overnameproces tegenkomt. En of u nu kopende of verkopende partij bent: kennis van zaken is een must.

Voor wie is de masterclass bestemd?

De masterclass is onmisbaar voor ondernemers (DGA’s) en managers met verkoop- of aankoopplannen. Deze masterclass is minder geschikt voor ondernemers in het kleinbedrijf met een eenmanszaak of een VOF.

Wat zeggen onze deelnemers over deze masterclass?

Deze masterclass wordt door onze cursisten zeer goed beoordeeld. Lees hier hun reacties.

Kosten: gratis!

Wij bieden u deze cursus gratis aan!

Aantal deelnemers

Wij hanteren een groepsgrootte van maximaal 15 personen.

PE-uren

Deze masterclass levert accountants en controllers 6 PE-uren op.

De Van Oers Academy is geaccrediteerd voor het verstrekken van PE-uren. Voor behoud van deze accreditatie wordt de Van Oers Academy één keer per drie jaar gereviewd.

In het kader van deze review zijn wij verplicht deelnemersgegevens (te weten: naam deelnemer en zakelijk e-mailadres) te verstrekken aan de partij (Cedeo) die deze review uitvoert.

Inschrijven

U kunt u tot uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de masterclass inschrijven.  Klik hieronder in het overzicht op de gewenste datum om u in te schrijven.

MASTERCLASS VOL? OF NOG GEEN NIEUWE DATUM GEPLAND?

klik dan hier om uzelf op onze wachtlijst te plaatsen.

Annulering

Als u bent verhinderd kunt u zich altijd door een collega laten vervangen. Wilt u dit dan wel aan ons doorgeven met een e-mailbericht aan Academy@vanoers.nl 

Mocht u de inschrijving willen annuleren, dan ontvangen wij uw bericht hiervan graag uiterlijk 5 werkdagen van tevoren via e-mail op Academy@vanoers.nl.

Van Oers Academy behoudt zich het recht voor de masterclass te allen tijde te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. U wordt hierover in dat geval natuurlijk tijdig geïnformeerd.

Incompany

We kunnen dit programma ook voor u op maat (incompany) organiseren. Een goede optie als u 5 of meer medewerkers wilt trainen. Bel voor meer informatie naar  +31 (0) 76 50 25 700.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen:
Telefoon: +31 (0) 76 50 25 700
E-mail: Academy@vanoers.nl