EmailTwitterFacebookLinkedIn

Over Van Oers Academy

Met name de laatste jaren verandert er veel op het gebied van fiscaliteit, corporate finance, agribusiness en accountancy. En in een hoog tempo. Verandering van politiek klimaat en beleid, verdere Europese eenwording, de stand van de economische barometer, het steeds belangrijker worden van financieel management als beslissingsinstrument: allemaal factoren die hun invloed hebben. Om onze medewerkers, klanten en relaties up-to-date te houden is Van Oers Academy opgericht.

De Van Oers Academy bundelt een breed scala aan hoogwaardige fiscale, financieel-economische en accountancycursussen. Van meerdaagse masterclasses tot korte specialistische themabijeenkomsten. De cursussen worden gegeven door topexperts en hebben inmiddels een hoogwaardige reputatie.

Klik hier voor het actuele cursusaanbod.

Voor wie

De Van Oers Academy is toegankelijk voor medewerkers, klanten, relaties en andere belangstellenden.

Onze docenten

Onze professionals zijn uw docenten. Zij delen met u hun kennis uit de praktijk. Ons cursusaanbod onderscheidt zich dan ook door actualiteit en effectiviteit. Het beperkte aantal deelnemers per cursus biedt veel ruimte voor interactie tussen docent en cursist in een stimulerende en prettige sfeer.

Cursus op maat

Het is mogelijk dat wij voor u een cursus op maat bij u op locatie verzorgen. Mogelijk heeft u ook een ander actueel onderwerp waar u en uw collega’s meer van zouden willen weten. Van Oers Accountancy & Advies helpt u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op via een e-mail aan academy@vanoers.nl