EmailTwitterFacebookLinkedIn

Referenties Van Oers Academy


Koninklijke Peitsman b.v. –  René Koeken

"De Masterclass Overnames heb ik als zeer positief ervaren. Per vakgebied wordt er goed op de inhoud ingegaan. De docenten/specialisten zijn inhoudelijk en professioneel goed onderlegd. Door gebruik van concrete casussen is de masterclass zeer praktisch en verhelderend. Bij een eventuele toekomstige overname zullen wij er zeker ons voordeel mee doen en willen wij graag gebruik maken van de expertise van Van Oers Corporate Finance om ons hierbij te begeleiden."


Yonego B.V. – Joris Toonders 

“Al meer dan 6 jaar zijn wij een enthousiaste klant van Van Oers. Het initiatief van de Van Oers Academy laat wederom zien dat Van Oers voorop loopt met het actief delen van kennis met haar klanten. Tijdens inhoudelijk sterke masterclasses delen ervaren mensen actief hun kennis en is er veel ruimte voor interactie. Een absolute aanrader!”


VHC Rooswinkel Horeca Groothandel – Richard van Klinken

"De Masterclass Overnames heb ik als boeiend ervaren. De docenten zijn van hoog niveau en door de praktijkgerichte casus heb ik een goed inzicht gekregen in het proces van overnames."


Supertape B.V. – Wilma Hoogervorst

"Zowel de vorm als inhoud van de Masterclass Overnames vond ik zeer boeiend. Dit kwam mede door de juiste afwisseling van onderwerpen en door de professionele docenten die de casus vanuit hun ervaring goed kunnen overbrengen. Daardoor ontstond er een mooie interactie tussen de docent en de mededeelnemers. Het studiemateriaal is uitstekend verzorgd, ik gebruik het nog steeds als naslagwerk."